Vchodové dvere

Exterierové dvere oddeľujú vnútorný priestor a vonkajšie prostredie. Chránia nás teda okrem iného pred nepriaznivými klimatickými vplyvmi. Samotné vstupné dvere sú akousi vizitkou domu, sú výrazným architektonickým prvkom, často sú kompozičným vyvrcholením fasády. Materiál a prevedenie dverí by mali byť v súlade s architektärou domu.
Drevo je tradičný, storočiami overený stavebný materiál, ktorý je vhodný na výrobu dverí. Z konštrukčného hľadiska umožňuje zostavovať tuhé a pevné konštrukcie, má nízku tepelnú roztiažnosť a výborné tepelno-izolačné a zvukovo-izolačné vlastnosti. 

Vchodové dvere vyrábame na základe Vašich požiadaviek a predstáv. Vyrábame ich z trojvrstvového lepeného hranola z rôznych drevín (smrek, borovica, dub, meranti), ktorý zaručuje tvarovú a rozmerovú stálosť. Zatváranie a uzamykanie vchodových dverí zabezpečujeme 5-bodovým uzamykacím systémom. Tesnosť dverí vytvára dvojité tesnenie po celom obvode dverných krídel. Dverové výplne vyrábame s vnútornou tepelnou izoláciou, čo vytvára výborné izolačné vlastnosti exteriérových dverí. Presklené časti vchodových dverí zabezpečujeme izolačným dvojsklom s tepelnou priepustnosťou k.1,1W/m2. Sklo môže mať rôzny dizajn ako aj farbu podľa výberu zákazníka. Pri výrobe našich výrobkov kladieme vysoké nároky na povrchovú úpravu, ktorá chráni výrobky pred plesňami, hnilobou a UV žiarením, čím sa zaručuje ich dlhá životnosť. Na povrchovú úpravu používame ekologické, vodou riediteľné hrubovrstvé lazúry v rôznych farebných prevedeniach od rakúskej firmy ADLER.